ÇORUM / BAYAT - Bayat Hasan Çelebi İmam Hatip Ortaokulu

Mustafa SELVİ - Okul Müdürü

Mustafa SELVİ, 1966 yılında İskilip’te doğdu. İlkokulu ve İmam Hatip Lisesini İskilip’te okudu. 1984 tarihinde İskilip İmam Hatip Lisesinden, 1989 da Marmara Ün. İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Daha sonra And. Ün. İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden ve AÖF. Sosyoloji Bölümünü bitirdi. Ahmet Yesevi Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi konusunda Yüksek Lisansını tamamladı.

1989-2004 yılları arası Hatay-Altınözü İmam Hatip Lisesinde yaklaşık 15 yıl öğretmen ve çeşitli kademelerde okul yöneticisi, 2004-2016 yılları arasında 12 yılı aşkın süre Çorum/İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

2016 den itibaren Çorum Bayat Şehit Yakup Kozan Anadolu İmam Hatip Lisesinde Meslek Dersleri Öğretmeni olarak görev yaparken, 2020/2021 ö.yılında Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesi müdürlüğü görevini yürüttü. 31.08.2021 tarihinden itibaren, Hasan Çelebi İmam Hatip Ortaokulu´ nda Müdür olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 5 çocuk babası olan Mustafa SELVİ, orta derecede İngilizce, iyi derecede Arapça bilmektedir.